Hinnasto

Navettaa on mahdollista vuokrata (toukokuusta-syyskuuhun) häihin, syntymäpäiväjuhliin, yritystilaisuuksiin, perhejuhliin tai muihin yksityistilaisuuksiin. Tilaan mahtuu hyvin juhlimaan 160 henkeä.

Vuokraamme navettaa kiinteällä hinnalla torstaista sunnuntaihin, 1400€ tai loppusiivouksen ja tilasta löytyvien somisteiden kanssa 2000€. Tarkemmista vuokrapäivistä voidaan joustavasti sopia, esimerkiksi jos tilaa haluaa pitää vuokrattuna juhlien jälkeiseen maanantaihin saakka. Haluamme mahdollistaa vuokraajalle sen, että juhlien järjestämiseen sekä juhlapaikan siivoamiseen jää myös riittävästi aikaa.

Vuokraukseen sisältyy juhlatilan valot, harsot, penkit, tuolit sekä pöydät. Juhlatilassa on käytössä kylmäkaappi juomia varten ja lisäksi on mahdollista vuokrata myös rekvisiittaa sekä somisteita.

Navetan toisesta päästä löytyy tilava tanssilattia bändin lavoineen ja backstage-tila, jota esimerkiksi bändi voi hyödyntää juhlien aikana.

Navetan alakerrasta löytyy työskentelytaso vesipisteineen, jääkaappi, kylmäkaappi sekä runsaasti tilaa esimerkiksi cateringin tavaroiden säilytykseen juhlan aikana.

@anettesundstromphotography

%d bloggaajaa tykkää tästä: